Menu

Om Singlesdaycounter.dk

Hvad er Singlesdaycounter.dk?

Har du også svært ved at holde styr på forhandlere og rabatter, når startskuddet til Black Friday lyder?

Singlesdaycounter.dk er Danmarks største Black Friday-portal. Vi giver dig det helt store overblik over de mest populære forhandlere på det danske marked og de bedste tilbud, hvor du kan spare mest.

Hvordan kan du få glæde af vores platform?

Vores ambition er at hjælpe dig med at spare penge, men også finde kvalitetsprodukter fra forskellige forhandlere i forbindelse med det ekstraordinære udsalgsmekka på BlackFriday.

Singlesdaycounter.dk bliver en uundværlig sparringspartner for dig, når du skal shoppe. Du har også mulighed for at kategorisere din søgning, så du hurtigt kan finde frem til lige præcis det produkt, du leder efter.

Hvordan giver vi dig den bedste oplevelse?

  1. Vi giver dig et overblik over de bedste og mest populære forhandlere i Danmark, hvor du kan spare mest.
  2. Vi udvikler løbende på vores samarbejde med eksterne partnere og forhandlere, der gør det muligt for os at kunne give dig de bedste tilbud på markedet.
  3. Vi investerer i teknologi, så Singlesdaycounter.dk lever op til professionel standard, og så vi samtidig kan forbedre din brugeroplevelse på vores platform.
  4. Vi har fokus på transparens i forhold til hvem vi er, og hvordan vi arbejder med at hjælpe dig bedst muligt.

Holdet bag Singlesdaycounter.dk

Vi hedder Obsidian Media, og vi er et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing. Hyggeligt, at møde dig!

Vi driver en portefølje af digitale medier med en partnerdrevet, annoncefinansieret forretningsmodel. Vi skaber indhold, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder. Det gør vi bl.a. med guides og prissammenligning inden for mange forskellige kategorier – lige fra elektronik til hus og have.

I arbejdet med affiliate-marketing har vi en række partnerskaber med både små og store webshops, herunder blandt andre Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere.

Vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland med planer om vækst på endnu flere markeder.

Vil du lære os bedre at kende?

Du kan følge med på Facebook, hvor vi løbende deler spændende stillingsopslag, eller besøge vores hjemmeside på Obsidianmedia.dk, hvis du er mere nysgerrig på virksomheden.

Kontaktoplysninger
Hvis du vil i kontakt med en repræsentant fra Singlesdaycounter.dk, kan du sende en mail til: Kontakt@obsidianmedia.dk

Obsidian Media
Bødker Balles Gård 15B
8000, Aarhus C