Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Singles Day Bilka

Du kommer ikke udenom Bilka til dette års Singles Day. Butikken der har alt fra A-Z er naturligvis også med på det nye kinesiske fænomen og det der er gået hen og blevet verdens største handelsdag – nemlig Singles Day.

Bilka fejre den kommende søde juletid med lidt selvforkælelse og uhyre lækre tilbud til Singles Day d. 11/11. Som tilbudsjæger og måske også single, gør du dig derfor klogt i at slå et smut forbi enten Bilkas mange butikker,  eller Bilka.dk. Der vil være skarpe tilbud at finde  begge steder, så snyd ikke dig selv for at kickstarte julehandlen til Singles Day i Bilka.

Hvis du allerede har tjekket Bilkas mange tilbud igennem, kan du med fordel kaste et blik på Danmarks vel nok bedste og nemmeste oversigt over butikker som er med på Singles Day bølgen med uhyre gode deals på alle typer af produkter:

DKs bedste Singles Day butikker

Har du endnu ikke tjekket Bilkas mange gode Singles Day tilbud, så er der naturligvis alt god grund til at gøre dette. Bilka fejre Singles Day med tilbud over hele linjen, både på dagligvarer, elektronik, tøj, mode og alt til hus og have – God shopping og ha’ en fantastisk Singles Day!

Bilka fejrer singles day