Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Singles Day Elgiganten

Singles Day i Elgiganten blev introduceret i 2017 med stor succes. Elgiganten var dermed en af de første danske butikker som tog det kinesiske fænomen til sig herhjemme. Med ét havde danskerne fået endnu en stor udsalgsdag! Elgiganten tror selv på at Singles Day på sigt kan blive lige så stor som Black Friday fænomenet er blevet i Danmark:

På bare fem år er Black Friday gået fra at være et helt nyt og ukendt fænomen til at blive Danmarks største handelsdag. Vi tror, at Singles Day kan blive lige så stor” – Flatpanels.dk d. 07 Nov 2017.

Så mon ikke Singles Day hurtigt bliver en populær udsalgsdag i Danmark? Det tror vi også!

Alternativer til Singles Day Elgiganten

Er du på jagt efter alternativer til Singles Day Elgiganten, så har vi herunder lavet en list med nogle af det bedste Singles Day butikker:

→ Danmarks bedste Singles Day butikker

Om ikke andet så er der med garanti også gode Singles Day tilbud at finde på elgiganten.dk, som du med fordel bør tjekke ud. Elgiganten er kendt for at have alle de populære elektronikprodukter som iPads, iPhones, og de nyeste Samsung fladskærme. Til Singles Day i Elgiganten kan du derfor være heldig at finde store rabattter på netop disse varer.

Elgiganten fejrer singles day