Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvad er Singles Day?

Kort sagt verdens største udsalgsdag, der får Black Friday til at ligne et sølle weekend udsalg.

Singles day er kommet for at blive. Glem alt om Black Friday og alt den hype der er omkring denne dag. Sidste års salgstal på Black Friday verden over var peanutes sammenlignet med Singles day. Et kinesisk fænomen som langsomt er ved at vinde indpas blandt de danske webbutikker.

Det kinesiske fænomen hedder Singles Day, et navn du ikke glemmer fra nu af. Datoen for Singles Day er d. 11/11, hvert år. Nemt at huske!

Hvad sker der til Singles Day?

Man fejre alle verdens singler med vanvittige rabatter på alle typer af varer. I år 2017 blev der globalt set solgt for 124 milliarder danske kroner! 124 milliarder kroner, det er altså 66 milliarder danske kroner mere end både Black Friday og Cyber Monday tilsammen – Hvad siger du så!

Det er altså en udsalgsdag til gavn for dig som forbruger og tilbudsjæger. Hold derfor et ekstra øje åbent når tilbuddene bliver offentliggjort på Singles Day butikkerne natten til d. 11/11.

Singles Day shopping online
Frem med kreditkortet til det nye store udsalgsdag! – Foto: SinglesDayCounter.dk

Ikke kun for singler

Forresten så behøver du ikke at være single for at få fat i de vilde rabatter på tværs af alle webshops. På trods af at tilbuddene i første omgang var ment til singler, enlige – kort sagt alle den som sad hjemme til Valentines Day, så er Singles Day blevet et massivt hit for alle. Start julegaveindkøbet på Singles Day eller forkæl dig selv med lidt lækre produkter.

Med andre ord så er Singles Day et massivt hit uden for Danmark, så mon ikke også det ligeså stille bliver et hit i Danmark. De store butikker har i hvert fald allerede taget dagen til sig!

Godt indlæg? Del det!

På jagt efter DE BEDSTE Singles Day tilbud?

Vores Singles Day Oversigt vil helt sikkert være noget for DIG. Vi har lavet en super simpel oversigt over de bedste danske webshops der fejre Singles Day 2023!

Gå til oversigten!