Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Singles Day Danmark

2017 var året hvor Singles Day for alvor kom til Danmark, da store butikker som Elgiganten og Power introducerede konceptet til danskerne. Singles Day er kort og godt verdens største handelsdag. En handelsdag hvor danske Bestseller i Kina, alene til Singles Day 2017, omsatte for 1 mia. kroner (1).

Men hov tænker du måske!

Er det ikke Black Friday der er verdens største handelsdag?

Faktisk ikke, det amerikanske Black Friday er junior-udsalg sammenlignet med det kinesiske fænomen, Singles Day. På meget kort tid har Singles Day overhalet både Black Friday og Cyber Monday tilsammen. Det er altså ikke småting.

Singles Day i Danmark

Den nye udsalgsdag ser derfor ud til at være kommet for at blive, også i Danmark. Indtil videre i 2018 er det dog kun de førende netbutikker som er med på Singles Day bølgen.

Der er dog mere end rigeligt at se til d. 11/11 for dig som tilbudsjæger og eller single. Det danske udvalg af Singles Day Tilbud er stødt stigende, og der er allerede rigtig gode rabatter at hente rundt ved de forskellige danske webshops denne dag i november.

Har du lyst til at kickstarte julegaveindkøbene, gør du derfor klogt i at tjekke de mange tilbud ud til Singles Day.

Interesseret i at vide mere om Singles Day i Danmark?

Vil du vide mere om denne nye udsalgsdag, som du med sikkerhed ikke kan udgå, skal du være meget velkommen til at læse med her i vores indlæg; “Hvad er Singles Day?” som svarer på mange af de spørgsmål du måtte have om Singles Day Danmark.

Godt indlæg? Del det!

På jagt efter DE BEDSTE Singles Day tilbud?

Vores Singles Day Oversigt vil helt sikkert være noget for DIG. Vi har lavet en super simpel oversigt over de bedste danske webshops der fejre Singles Day 2023!

Gå til oversigten!